Background Image

Cartofi pai-cipsuri-cartofi zig zag

0 0
Cartofi pai-cipsuri-cartofi zig zag

Distribuie pe rețeaua ta socială:

Sau puteți doar să copiați și să partajați acest link URL

Ingrediente

dupa placere cartofi
ulei de arahide
apa
dupa gust sare

Marcați această rețetă

You need to or Register to bookmark/favorite this content.

Caracteristici:
  • Vegan
Bucataria:

Ingrediente

Instructiuni

Distribuie

Pasi

1
Facut

Cartofi pai

Mai intai spalam si curatam cartofii. Taiati cartofii mai intai in felii destul de groase si apoi in betisoare. Turnati-le intr-un castron cu multa apa rece si doua linguri de sare. Lasati-le sa se odihneasca timp de 30 de minute.
Dupa timpul de odihna, uscati bine cartofi pai pe un prosop curat si cu hartie de bucatarie.

Incingem uleiul de arahide intr-o tigaie mare. Pentru a vedea daca este fierbinte, introduceti o scobitoare de lemn: daca in jurul ei apar multe bule, este gata. Inmuiati chipsurile si rumeniti-le bine, scurgeti-le pe prosoape de hartie sau hartie absorbanta si adaugati sare dupa gust.

2
Facut

CHIPSurile

Mai intai spalam si curatam cartofii. Apoi taiati-le cu o mandolina, vor trebui sa fie foarte subtiri. Turnati-le intr-un castron cu multa apa rece si doua linguri de sare. Lasati-le sa se odihneasca timp de 30 de minute.
Dupa timpul de odihna, uscati bine chipsurile noastre pe un prosop curat si cu hartie de bucatarie.

Incingem uleiul de arahide intr-o tigaie mare. Pentru a vedea daca uleiul este fierbinte, introduceti o scobitoare de lemn: daca sunt multe bule in jurul ei, este gata. Inmuiati chipsurile si rumeniti-le bine, scurgeti-le pe prosoape de hartie sau hartie absorbata si adaugati sare dupa gust.

3
Facut

Cartofi zig zag

Mai intai spalam si curatam cartofii. Taiati cartofii cu ajutorul unui taietor de legume ondulat, mai intai in felii si apoi in betisoare. Turnati-le intr-un castron cu multa apa rece si doua linguri de sare. Lasati-le sa se odihneasca timp de 30 de minute.

Dupa timpul de odihna, uscati bine chipsurile noastre pe un prosop curat si cu hartie de bucatărie.
Incingem uleiul de arahide intr-o tigaie mare. Pentru a vedea daca uleiul este fierbinte, introduceti o scobitoare de lemn: daca sunt multe bule in jurul ei, este gata. Inmuiati chipsurile si rumeniti-le bine, scurgeti-le pe prosoape de hartie sau hartie absorbanta si adaugati sare dupa gust.

Opinii Rețetă

Încă nu există opinii pentru această rețetă, utilizați formularul de mai jos pentru a vă scrie opinia dvs.
anterior
Crema de cafea
urmator
Salata de cartofi
anterior
Crema de cafea
urmator
Salata de cartofi

Adaugă comentariul tău